QUI SOM?
Jordi Cuina Gastrosalut neix amb la missió de brindar dietes equilibrades i d’alta qualitat, elaborades amb productes de proximitat i de temporada. Fem plats preparats i menjar per emportar. La nostra finalitat és donar suport a aquells que busquen un equilibri en la seva recerca de benestar interior, prioritzant la seva salut.
Si tens necessitats molt especials, et fem la dieta a mida.
EL NOSTRE CUINER
JORDI COLOMER MAMPEL: És el nostre cuiner, una persona altruista, sempre disposat a ajudar i a compartir amb els altres. La música l’acompanya allà a on va i el fa bategar fort. Posa molta passió i entrega en tot el que es proposa, amb energia i determinació. En tot allò que fa, hi deixa una part de si mateix. Té una gran experiència professional que va començar cuinant al costat de la mare, dins el negoci familiar Casa Colomer Carnisseria i Plats Preparats. Es va formar a l’Escola Joviat de Manresa i va fer pràctiques, stages i formacions en restaurants com el Bulli, el Celler de Can Roca o al Sant Pau. Ha treballat a París al Restaurant Chez Vallero, a l’Hotel Joan Carles I de Barcelona, a la Torre del Remei a Bolvir de Cerdanya o a l’Hotel El Castell de la Seu d’Urgell O Can Faves entre d’altres. Des del setembre de 2017 fins ara, ha exercit les seves habilitats com a cuiner a l’Escola l’Avet de Terrassa. La seva presència deixarà un record encantador en aquest entorn, del qual s’emporta un valuós aprenentatge. Com ell mateix diu, aquesta petita gran família li ha aportat una experiència que sempre portarà al cor.
COL·LABORACIÓ
LAURA LABÈRNIA: Comptarem amb la col·laboració molt especial de la Laura Labèrnia, nutricionista (CAT000699) amb molta empenta. Està formada en D-N a l’URL, a més té un Màster en Fisiologia Integrativa i Tecnòloga dels aliments a la UAB. Ha treballat en seguretat alimentària, en entitats esportives, en centres mèdics i psicològics. Amb 8 anys d’experiència professional, en la seva consulta privada.